Muhamed Zeqiri dha dorëheqjen

vull

Pas hapjes së rastit për hetimin e përvetësimit të iniciuar ndaj Sekretarit të Përgjithshëm të Qeverisë Muhamed Zekiri dhe dy shtetasve të tjerë kroatë, ai në këtë moment ka dhënë dorëheqje përmes statusit të tij në Facebook.

I nderuar kryeministër i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Dimitar Kovacevski.

Gjatë gjithë jetës sime të punës kam zgjedhur gjithmonë rrugën e drejtë, rrugën e ndershmërisë, drejtësisë dhe së vërtetës. Dua t’u qëndroj besnike këtyre vlerave të jetës sime.

Prandaj, si person me integritet personal, dorëzoj dorëheqjen time të parevokueshme nga pozita e Sekretarit të Përgjithshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Unë besoj në institucionet e sistemit, besoj në drejtësi dhe drejtësi dhe besoj se e vërteta do të dalë në shesh. Unë jam në dispozicion të të gjitha institucioneve në çdo kohë, për të provuar pafajësinë time.
I nderuari President, Faleminderit për mundësinë të jem pjesë e qeverisë suaj dhe ju falënderoj që besuat në angazhimin dhe përkushtimin tim në punë.

Me respekt,

Muhamed Zeqiri, është në postimin e tij në Facebook.

Next Post

Kovaçevski: E respektoj vendimin e Zekirit për dorëheqje

E respektoj vendimin e Muhamed Zekirit për dorëheqje. Është një akt i përgjegjësisë politike. Qeveria së shpejti do të fillojë procedurën për zgjedhjen e sekretarit të ri të përgjithshëm, tha për MIA-n kryeministri Dimitar Kovaçevski. Kovaçevski pret një procedurë krejtësisht transparente dhe të pavarur nga Prokuroria. – Pres një procedurë tërësisht transparente […]

Subscribe US Now