Murseli premton transparencë në Komunë: Buxhetin do ta përpilojmë me qytetarët

vull

Transparencë të plotë dhe llogaridhënie, ka premtuar kandidati për Komunën e Tetovës, Vullnet Murseli në emisionin “Debat” në Kallxo.com. Ai ka paralajmëruar edhe përpilim të buxhetit përmes debatit publik me qytetarët. “Transparencën do ta kemi në rend të parë. Ne do të publikojmë raportet financiare rregullisht, sipç e parasheh ligji. Është turp të flitet kjo temë sepse qytetarët meritojnë të dijnë ku ju harxhohen paratë. Do të bëjmë debat me qytetarët që ata të japin sugjerime se ku të planifikohet buxheti që tu shërbejë më mirë atyre”, u shpreh Vullnet Murseli.

Next Post

Murseli: ASH-AAA do ti fitojë komunat e Pollogut dhe do të ndërtojmë qendër rajonale për reciklimin e mbeturinave

Fitorja e koalicionit ASH-AAA në të gjitha komunat e Pollogut do të mundësojë edhe zgjidhjen e problemit të kahmotshëm në Tetovë, me mbeturinat dhe deponitë ilegale. Kështu është shprehur kandidati i opozitës, Vullnet Murseli, i cili paralajmëroi edhe investime në mirëmbajtjen e qytetit dhe kushte për të punësuarit në Ndërmarjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: