Murseli: Tre masa konkrete për zgjidhjen e problemit me ujin

vull

Kandidati i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës për Komunën e Tetovës, Vullnet Murseli, në emisionin “Debat përnime” ka prezentuar tre aktivitetet konkrete me të cilat përfundimisht do të zgjidhet problem me mungesën e ujit për pije.

“Kemi paraparë tre aktivitete të rëndësishme. Do të ndërtohen rezervoare të reja për, poashtu puse të ve[anta. Do të riparohet rrjeti i ujësjellësit për të shmangur humbjen e ujit në rrjet dhe zëvendësimin e gypave të ujësjellësit. Do të bëhet studim për burime të reja të ujit sepse qyteti vazhdon të rritet dhe nevoja për ujë do të rritet. Do të angazhojmë ekspertë në ekipin tonë dhe unë si menaxhr do të kujdesem të siguroj njerëzit e duhur për punën e duhur”, tha Murseli.

Ai gjithashtu paralajmëroi edhe revizion të veprimtarive të deritanishme nga ana e autoriteteve lokale dhe kompanive.

Next Post

Grubi: Ne nuk mbrajhena, ene me hakat me na mbrojt, nuk kapercehena! (VIDEO)

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë ku u prezantua kandidatja për kryetare, znj. Teuta Arifi dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve ka thënë se Ali Ahmeti dhe BDI janë të paarritshëm për ata (opozitën). “Le ta sjellin kë të dojnë, kur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: