Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi : Lutjet tona për Izmirin dhe gjithë Turqinë!

vull
#Lutjet tona për Izmirin dhe gjithë Turqinë!
Në emër të BFI-Myftinisë së Tetovës dhe në emrin tim personal dëshiroj t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta popullit turk për viktimat dhe dëmet e shkaktuara nga tërmeti i sotêm. Kjo tragjedi ka tronditur thellë popullin turk, në përgjithësi, e besimtarët tanë, në veçanti. Lusim Allahun e Madhërishëm ti mëshiroj të vdekurit, ti shëroj të lënduarit dhe t’ua lehtësojë dhimbjen familjeve të viktimave.
BFI-Myftinia e Tetovës
Myftiu:
Prof. Dr. Qani ef. Nesimi
#Dualarımız İzmir ve tüm Türkiye için!
İzmir ve çevre illeri etkileyen bu trajik olay, tüm Türk halkını ve bizleri derinden sarsmıştır.
İDB-Tetova/Kalkandelen Müftülüğü ve şahsım adına, yaşanan bu felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.
İDB–Tetova / Kalkandelen Müftülüğü
Müftü:
Prof. Dr. Qani Nesimi
Next Post

RINGJALLJA

By: Mr. Ferid Pikur Teksa flasim për temat e jetës tjetër, nuk kemi si qëllim që t`I trembim apo t`I friksojmë njerëzit, sepse kur flitet vetëm për këtë fushë, njeriu trembet dhe kjo i jep njeriut një efekt psikologjik të padëshirueshëm. Ai nuk jeton më në këtë dynja, por jeton […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: