Naser Ziberi : BDI është më e konsoliduar pas zgjedhjeve të 2016-tës

Periudha më e madhe e krizës për Bashkimin Demokratik për Integrim sipas analistit politik dhe njohësit të rrethanave politike Naser Ziberi ka qenë ajo e vitit 2016 në zgjedhjet Parlamentare.

Mirëpo sipas tij partitë opozitare atë kohë nuk patën sukses që ta mundin BDI-në dhe kjo e fundit ishte më pas faktor kyc në formimin e shumicës së re Parlamentare.

Ziberi nuk beson se numri i deputetëve gjegjësisht grupit Parlamentarë të partisë më të madhe shqiptare prej vitesh , do të jetë nën dy shifrorë pasi sipas tij tashmë BDI tani është më e konsoliduar.

Të kujtojmë se BDI në zgjedhjet e fundit Parlamentare morri 10 deputetë.

Next Post

Sfida e rinisë së BDI: Rinia është shpirti dhe fryma e BDIsë

Konferencë për shtyp e zedheneses se Forumit Rinor te BDI-së, Shqipe Shaqiri Të nderuara media, të nderuar qytetarë në emër të të gjithë neve, ju falënderoj shumë për pjesëmarrjen dhe vëmendjen. Bashkimi Demokratik për Integrim është mbështetës dhe promotor kryesor i rolit të rinisë shqiptare në politikë. Mbi 25.000 administratorë të rinj shqiptar Dy universitete shtetërore në gjuhën shqipe Me dhjetëra shkolla të mesme në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: