Nazim Taipi gjen përkrahje të madhe në Nerasht

vull
Kandidati për kryetar të komunës së Tearcës, z.Nazim Taipi, pati takim me banorët e Nerashtit, ku u prit nga një numër i madh i pjesëmarrësve. Në takim ishte pjesëmarrës edhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët, z.Ziadin Sela. Nazim Taipi shpalosi programin e tij përpara banorëve të Nerashtit.
Nazim Taipi:

Në prani të kryetarit të Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin Sela si dhe bartësit të listës për këshilltar z.Arian Hakiki ishim në fshatin Nerasht ku takuam banorët e këtij fshati , u njoftuam me premtimet e pa realizuara nga qeverisjet e mëparshme dhe shpalosëm pikat bazë të programit tonë për qeverisje të PASTËR !!

Next Post

Mahir Ziberi mirëpritet në Sallarevë dhe Novosellë

Kandidati për kryetar të komunës së Zhelinës nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, z.Mahir Ziberi, i shoqëruar nga deputetja znj.Ilire Dauti, pati sot takim me banorët e Sallarevës dhe Novosellës. Atje u mirëprit me mbështetje të madhe të pjesëmarrësve, ku edhe shpalosi programin dhe vizionin e tij për të […]

Subscribe US Now