Ndahet nga jeta Qefli Ejupi themeluesi i odës së parë të burrave në Gostivar

vull
Shuhet edhe nji dritë e folklorit shqiptarë në Gostivar!
Ndahet nga jeta kontribuesi, adhuruesi i folklorit shqiptarë, Qefli Ejupi, themeluesi i parë i Odes së Burrave, “Sofra e Gostivarit”, e cila priti me dhjetra grupe e shoqeri kulturore, rapsod nga gjitha trojet shqiptare, mysafir të ndryshem adhurues të folklorit si dhe udhëheqës nga lemia e kultures në institucionet komunale e shtetërore të vendit tonë!

Next Post

BDI: VMRO dhe Ash-AAA në një vijë, kundër Marrëveshjes së Ohrit

Marrëveshja Kornizë e Ohrit që nga nënshkrimi e deri më sot për 20 vite me rradhë ka pasqyruar gjendjen reale dhe faktike të shtetit dhe të qytetarëve për një bashkëjetesë me të gjitha bashkësitë etnike në vend. Bashkimi Demokratik për Integrim konsideron se shënimi i këtij 20 vjetori të Marrëveshjes […]

Subscribe US Now