Ndërroi jetë biznesmeni i njohur strugan

vull

Ka ndërruar jetë biznesmeni i njohur strugan, Nafis Dauti.

Ai është themeluesi i kompanisë së njohur Vakçare nga Struga që e menaxhoi me sukses nga viti 1991. Kjo kompani ishte e fokusuar në biznesin e transportit, kryesisht të udhëtarëve, por me investime edhe në fusha tjera.
Varrimi i të ndjerit do të bëhet në varrezat e vendlindjes në Ladorisht në ora 11:00.
Next Post

Zekolli për Dimitrovin: Personi që nuk shkon as në punë kërkon seriozitet nga BE-ja

“Personi i cili nuk shkon as në punë, ndëshkon BE-në dhe bën thirrje Brukselit për të treguar seriozitet në lidhje me zgjerimin”. Ka qenë kështu “cicërma” (tweet) e ish Ambasadorit dhe njohësit të njohur të çështjeve politike dhe marrëdhënieve ndërkombëtare, Arsim Zekolli. Ky reagim i Zekollit vjen si pasojë e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: