Next Post

Bekim Murati: Hapet zyra e APRMV-së në Haraçinë

Sot në komunën e Haraçinës u hap zyra e shpërndarë e Qendrës për Punësim – Shkup, me qëllim të afrimit të shërbimeve që ofron Agjencia për Punësim e RMV-së për personat e papunë dhe vetëdijesimin më të madh të tyre për aktivitetet që realizon institucioni. Në ceremoninë e hapjes morën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: