Ndërroi jetë në moshë të re afaristi shqiptar nga Maqedonia

vull

Në moshën më të re dhe kur po renditeshin sukseset, u nda nga kjo jetë Hajan Selmani, pronari i kompanisë së njohur ndërkombëtare Haselt, e cila përveç se në Maqedoninë e Veriut, ka zyrat e saj edhe në SHBA dhe Evropë, përcjellë INA.

 

Selmani ishte biznesmen dhe ndërmarrës më inovativ dhe më i njohur në Maqedoninë e Veriut në fushën e teknologjisë informatike. Ai konsiderohej si filantrop, njeriu që kishte ofruar zgjidhje në fushën e IT-së si dhe pjesëmarrës në aktivitete të ndryshme.

 

Ai ka mbajtur edhe mbi 400 ligjerata dhe fjalime publike në temën e ndërmarrësisë, teknologjisë, lidershipit si dhe motivacionit.

Next Post

Arbër Ademi për vizitë në Zvicër: Do të njoftohet me modelin zviceran të mësimit përmes punës

Zëvendëskryeministri i Çështjeve Ekonomike Koço Angjushev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi qëndrojnë për vizitë pune në Zvicër ku njihen me përvojat  zvicerane për arsim dhe trajnim profesional.   Siç kumton Kabineti i zëvendëskryeministrit, gjatë vizitës në Bern, që realizohet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: