Ndërron jetë mjeku i mirënjohur Dali Lala

vull

Ka nderruar jetë mjeku i mirënjohur nga Dibra Dali Lala pas një infarkti!

Puna kolosale që ka dhënë për më të shtrenjtët e çdo familje, për fëmijët sot janë lutjet tona për t’ju ndriçuar vepra!

Dr. Dali Lala së fundmi punonte si mjek specialist pediatër në spitalin One Hospital në Tetovë, pas shumë viteve përvojë si mjek në poliklinikën “Florens” në Zhelinë më pas tek MEDIKA Istanbul në Tetovë!

Next Post

Zyrtare: Qeveria mori vendim ndalimi i lëvizjes nga ora 20:00

Në seancën e sotme, Qeveria miratoi propozimin e selisë së krizës dhe vendosi që nga nesër (e martë) ora e ndalimit do të fillojë nga ora 20:00 deri në 05:00. Duke filluar nga 7 prilli (e mërkurë), të gjitha objektet hotilerike (kafiteri, restorane, bare, klube), do të kenë ndalesë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: