“Ndihmoni edhe ju”, aksion humanitarë në fshatin Poroj

Blerand Rexhepi

Një aksion humanitarë po organizohet nga Bashkësia Lokale e fshatit Poroj në qytetin e Tetovës me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit për gjithë familjet në nevojë. Aksioni është ndërmarë me qëllim të ndihmohen të gjithë ata që kanë nevojë ndërsa të gjithë ata që mund të ndihmojnë atë mund të bëjnë në qendër të fshatit para objektit të Bashkësisë Lokale.

Njoftim:

Të nderuar bamirës. Të gjithë ju që doni të ndihmoni me pako ushqimore apo me mjete financiare për familjet në nevojë në Muajin e Shenjtë të Ramazanit, ju njoftojmë se ka filluar aksioni “NDIHMONI EDHE JU” në qendër të fshatit, para objketit të bashkësisë lokale, që do zgjasë deri Ora 18:00. Nevojtarëve zoti ju ndihmoftë. Bamirësit Zoti i shpërbleftë

Next Post

Pendarovski në vilën “Vodno”

Në Vilën “Vodno” në vijim është ceremonia zyrtare në të cilën presidenti i deritanishëm Gjorge Ivanov ia dorëzon funksionin Stevo Pendarovskit. Ceremonia është me nderimet më të larta ushtarake dhe shtetërore ndërsa pas saj Ivanov dhe Pendarovski duhet të mbajnë takim tet-a-tet. Më pas pason edhe takim i përbashkët i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: