Ndjekje e drejtpërdrejt e nënshkrimit të protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO dhe konferencë shtypi e zëdhënësve të Qeverisë, Boshnjakovski dhe Hoxha

vull

Me fillim në ora 11:00 së bashku ti ndjekim zhvillimet në Bruksel ku do të bëhet nënshkrimi i protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO si dhe deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-së, Jens Stoltenberg dhe Ministrit të Punëve të Brendshme, Nikola Dimitrov.

Në qendrën e mediave do të na bashkëngjitet zëvendës Ministri për Punë të Jashtme, Andrej Zhernovski, shefi i zyrës së NATO-s për Lidhje në Shkup,Zoran Jankoviq dhe zëdhënësit e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski dhe Muhamet Hoxha.

Next Post

Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë

Rasti ndodhet në fazën përfundimtare dhe sot pritet që mbrojtja të jap fjalët përfundimtare. Në seancën e kaluar fjalët përfundimtare në më shumë se tre orë i dha avokati i Mitko Çavkovit, Sashko Dukovski. Fjalët përfundimtare do t’i japin edhe avokatët e 16 të akuzuarve tjerë, ndërsa më pas të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: