Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ndryshimet në Alternativë, rrjeti merr “flakë” pas përzgjedhjes së Bekim Saliut

1 min read

Sonte, pas përmbylljes së reformave të brendshme partiake, Kryesia Qendrore e partisë, në mënyrë unanime, zgjodhi dhe rikonfirmoi kryesinë e re të partisë, ku me këtë rast Sekretar i Përgjidhshëm i AlternAtivA-s u zgjodh kryetari i degës së Çairit, Bekim Sali – stomatolog.

Ndërkohë në FB është vërejtur një mobilizim i madh i aktivistëve të Alternativës, pas përzgjedhjes së Bekim Saliut si Sekretar i Përgjithshëm, duke shpërndarë fotografinë e tij me mbishkrimin: ana jonë dihet – Autentik, Autonom, Autokton!

Në këtë mbledhje u zgjodhën edhe nënkryetarët e partisë: deputetja Safije Sadiki – Shaini, deputeti Hysni Ismaili dhe profesori universitar Lulzim Aliu.