Në Çair bëhen bashk dasma shqiptare dhe maqedonase (Foto)

vull

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodh në lagjen Fushë Topanë të Shkupit.

Dy fqinj njē shqiptarē dhe një maqedon jan martuar në të njëjtën dite (sot) dhe mysafirët në oborin para ndërtesës kanë festuar bashk martesën e çifteve të reja.

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodh në lagjen Fushë Topanë të Shkupit.

Dy fqinj njē shqiptarē dhe një maqedon jan martuar në të njëjtën dite (sot) dhe mysafirët në oborin para ndërtesës kanë festuar bashk martesën e çifteve të reja.

Next Post

Kandidat i Lëvizjes Besa për Komunën e Vrapçishtit, Senad Ameti

Në prani të kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe sekretarit organizativ Adnan Azizi, sonte u mbajt kuvendi themelues i degës së Lëvizjes BESA për komunën e Vrapçishtit. Në mënyrë unanime nga ana e kuvendarëve, kandidat për kryetar komune, u votua magjistri i shkencave juridike Senad Ameti. Poashtu me shumicë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: