Në 27 raste është shkelur ndalesa e lëvizjes, 218 sanksione për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

vull

Nga ora 00:00  (30.05.2021) deri më ora 04:00 (231.05.2021) është konstatuar se 27 persona e kanë shkelur ndalesën e lëvizjes.

Gjatë 24 orëve të fundit (30/31.05.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me mbajtjen e maskës mbrojtëse të fytyrës janë regjistruar 218  kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë dhe të gjithë së bashku të kontribuojmë në parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Next Post

Hatije Ismaili do të shpallet qytetare nderi e Komunë së Gostivarit

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka propozuar dhe Këshilli komunal sot miratoi që mjekja Hatije Bexheti Ismaili të shpallet qytetare nderi e Komunës së Gostivarit. “Para disa ditësh mjeken Hatije BeXheti Ismaili e takova në komunën tonë. Në takim biseduam për të arriturat e saj dhe ajo vërtetë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: