Në Çair të Shkupit ndodh edhe kjo?! (Foto)

vull

Mbrëmë vonë në lagjen e Çairit persona të panjohur kanë demoluar makinën e tipit Golf, duke ia vjedhur që të katër rrotat dhe duke lënë makinën në tulla.

Makina ka qenë e parkuar para marketit “Metro”, që gjendet në Lagjen e Çairit.

Next Post

Demant i konferencës për shtyp të VMRO-DPMNE-së për shërbimet e helikopterëve për qytetarët

Pretendimet e bëra në konferencën për shtyp, e mbajtur më 12,08,2019, nga partia politike VMRO-DPMNE, gjegjësisht nga ana e Sekretarit të Përgjithshëm, Igor Janushev, se po përgatitet një furnizim korruptues të helikopterëve për qëllime mjekësore në vlerë të përgjithshme prej 72 milion euro, janë spekulime, mosdije dhe dezinformata.   Qeveria […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: