NË FSHATIN KAMJAN, KOHA E IFTARIT DO TË LAJMËROHET ME TOP

vull
Ramazani në Kamjan të Tetovës këtë vit do të bëhet në një atmosferë ndryshe. Për lajmërimin e kohës së iftarit do të kriset me top. Kjo paralelel me dritat e xhamive që ndizen dhe ezanit që thërret në kohën e iftarit. Ky informacion është publikuar në fb faqen e këtij fshati “kamjan.com” , ku thuhet se paralajmërimi I çeljes së iftarit me krismën e topit është një risi që e ka mundësuar një bashkëfshatar i I tyre.
“Risi në Kamjan !!!
Për nder të Ramazanit si obligim fetarë, një bashkëfshatari ynë, për kamjanasit dhe rethinën, na ka donuar një top simulues për mes së cilit do kryhet paralajmërimi i çeljes së Iftarit gjatë 30 ditëve të Ramazanit !!!”, thuhet në njoftim.

Next Post

Navalny dënohet me nëntë vjet burgim

Udhëheqësi i opozitës ruse, Aleksei Navalny është dënuar me nëntë vjet burgim, për mashtrim dhe përbuzje të gjykatës në një burg të sigurisë së lartë të martën, në një gjyq, të cilin kritikët e Kremlinit e shohin si përpjekje për ta mbajtur në burg armikun më të flaktë të presidentit […]

Subscribe US Now