Në fundjavë nis llogaritja dimërore e kohës

vull

Në Maqedoninë e Veriut dhe pjesën tjetër të Evropës, në përjashtim të Rusisë, Bellorusisë, Islandës, natën mes 30 tetorit dhe 31 tetorit, respektivisht natës mes së shtunës dhe së dielës do të nis llogaritja dimërore e kohës. Natën mes të shtunës dhe të dielës akrepat e orës do të zhvendosen për një orë mbrapa, që do të thotë se në vend tre ora do të jetë dy, përcjell Alsat. Llogaritja dimërorë e kohës përfundon në fundjavën e fundit të muajit mars të vitit të ardhshëm.

Parlamenti Evropian me 4 mars 2019 votoi për heqjen e ndryshimit sezonal të kohës që nga viti 2021. Por, Këshilli i BE-së ende nuk ka dhënë vendim.

 

Next Post

Ibraimi: “Kasami para dilemave të bashkëpunimit?”

Nga Dr. Selim Ibraimi Derisa BDI dhe PDSH janë bërë bashkë dhe kanë lidhë besë për raundin e dytë ku PDSH-ja e Thaçit do ta ndihmojë BDI-në në të gjitha komunat, veçanërisht në ato kritike si Tetova, L. BESA dhe ASH ende hamendësohen se ku duhet të mbështesin njëri-tjetrin dhe […]

Subscribe US Now