Në hapjen solemne të sallës së re sportive në Shkollën Fillore “Sabedin Bajrami” në Kamjan të komunës së Bogovinës.

vull

Dita e sotme do të mbahet mend si një ditë në të cilën është shënuar një sukses i përbashkët në përpjekjet për të përmirësuar cilësinë e mësimdhënies në shkollën tuaj. Për herë të parë, kjo shkollë do të pajiset me sallë sportive dhe kushte moderne për realizimin e orëve mësimore në lëndën e sportit dhe aktiviteteve sportive. Investimi në këtë sallë arrin vlerën pothuajse 39 milionë denarë dhe e njëjta është e pajisur me të gjitha rekuizitat e nevojshme për më shumë sporte.

I përgëzoj të gjithë nxënësit dhe qytetarët e këtij rajoni për sallën e re sportive prej ku pres që në të ardhmen të dalin shumë sportistë të suksesshëm në nivel ndërkombëtarë.

Leave a Reply

Next Post

Edi Rama kërkon çamë me qira

Arben LLALLA Edi Rama, i cili e kërkoi tepsinë vetëm për socialistët, është shumë i vëmendshëm të gjejë aleanca apo njerëz që dalin tepër si mish i huaj nga lëvizjet e tjera politike. Kujdes të veçantë ai ka për PDIU-në, të cilës që pas zgjedhjeve të qershorit të 2017 është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: