Në Kërçovë të rinjtë debatuan në temën “A janë adekuate video lojërat që përmbajnë dhunë për të rinjtë”

vull

Sot, (22.08.2019), në Kërçovë, të rinjtë debatuan në temën “A janë adekuate video lojërat që përmbajnë dhunë për të rinjtë”.

 

Ky debat është pjesë e projektit “Përforcimi i qëndrueshmërisë drejt ekstremizmit të dhunshëm të bashkësive lokale në Maqedoni”, përkrahur nga Ambasada Britaneze dhe Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Shkup.

 

Ky projekt ka për qëllim që të jap përkrahje të strategjisë nacionale dhe planit aksional për luftë kundër ekstremizmit të dhunshëm përmes përforcimit të bashkëpunimit ndërmjet aktorëve lokal, duke kyçur edhe liderët e shoqërisë civile, bashkësitë fetare, të rinjtë dhe pushtetet lokale dhe qëndrore, në lidhje me parandalimin dhe luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm përmes krijimit të Ekipeve për Veprim në Komunitet (EVK), në tre pilot komunat, Çair, Gostivar dhe gjithsesi komunën tonë të Kërçovës, thekson koordinatori i Këshillit Rinor të Komunës së Kërçovës, Arben Ristemi.

Next Post

Kryetari i parlamentit, Kadri Veseli ka nënshkruar sot vendimin për shpërndarjen e Kuvendit

Postimi i plotë: Si Kryetar i Kuvendit i kam marrë të gjitha iniciativat ligjore dhe kushtetuese për shpërndarjen e Kuvendit të Republikës së Kosovës. Më vjen mirë që sot të gjitha partitë politike iu bashkuan iniciativës sime dhe votuan për shpërndarjen e Legjislaturës së Gjashtë të Kuvendit të Republikës së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: