Në kuadër të sesionit vjetor të NATO-s në Londër, Dimovski takon Poroshenkon dhe shumë delegacione të huaja: Kërkuam ratifikim të Protokollit

Kohanews Admin

Londër, 14 tetor – Në sesionin vjetor të NATO-s në Londër, krahas aktiviteteve të delegacionit nga Maqedonia, kemi realizuar takime të rëndësishme bilateral me delegacionet e vendeve anëtare dhe partnere të NATO-s.

Rëndësi të madhe i kemi dhënë takimit me delegacione me shtete anetare të NATO-s të cilat ende nuk e kanë ratifikuar protokollin e anëtarësimit si SHBA, Itali, Islandë dhe Holandë ku edhe morrëm besimin se së shpejti edhe ato do të ratifikojnë protokollin në një afat sa më të shkurtë kohorë.

Krahas takimeve me këto delegacione, kemi realizuar takime edhe me kryetaren e AP të NATO-s Medlin Mun, delegacionet nga Greqia, Ukraina, Serbia, Austria, Letonia, Shqipëria dhe Mali i Zi.

Next Post

Lansky Ganzger së bashku me partner Shkup njoftoi hapjen e zyrës së re në Shkup

Shkup, Maqedonia e Veriut, 10 tetor 2019 – Lansky, Ganzger + partner Shkup njoftoi hapjen e zyrës së re në Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut. Ngjarja u organizua dhe u prit nga partneri drejtues nga Maqedonia Veriore Z. Arlind Zeqiri në Galerinë Kombëtare të Maqedonisë së Veriut “Daut Pasha”, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: