Në Kuvendin e RMV-së, sot do të nis debati për rebalancin e buxhetit

vull

Gjatë ditës së sotshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të nis debate për rebalancin e Buxhetit për këtë vit aktual. Në komisionin kuvendarë amë  për financim dhe buxhet është propozim ndryshim dhe plotësimin e buxhetit.

 

Sipas propozimit, të ardhurat totale me ribalancimin e buxhetit janë planifikuar në nivelin 210.5 miliardë denarë, ndërsa shpenzimet totale përcaktohen në 228.3 miliardë denarë.

 

Në këtë kornizë të planifikimit të shpenzimeve dhe të ardhurave, deficiti mbetet i pandryshuar në krahasim me atë të planifikuar me buxhetin themelor, përkatësisht pozicionohet me 17.7 miliardë denarë ose 2.5 përqind të PBB-së./KohaNews

Next Post

Takim i Grupit aksionar për koordinim të institucioneve për luftën kundër denziformatave dhe sulmeve ndaj demokracisë

Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Sallën solemne do të mbahet mbledhja e parë konstitutive e Grupit aksionar për koordinim të institucioneve në shtet për luftën kundër dezinformatave dhe sulmeve ndaj demokracisë. Mbledhjen do ta udhëheqë ministri pa portofol i ngarkuar për Komunikime, Llogaridhënie dhe Transparencë, Robert […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: