Në ndihmë për të ndalur zjarrin në Tetovë, kanë ardhur edhe zjarrfikësit nga Shkupi (FOTO)

vull

Një zjarr i madh ka shpërthyer mëngjesin e sotëm në një depo për material ndërtimor dhe stiropor në Tetovë. Digjet objekti i ish-“Makedonija Tabak”, ku tani ndodhet një kompani private. Objekti ndodhet në dalje nga Tetova.

Për momentin zjarri është duke u shuar nga zjarrfikësit nga Tetova, ndërsa në ndihmë kanë dalë edhe automjetet e Brigadës së Zjarrfikëses nga Shkupi, pasi zjarri është i madh dhe po përhapet edhe në depo tjera.

Ndërkohë sipas informacioneve të fundit jo-zyrtare, zjarri po përhapet edhe në objektet tjera.

Next Post

Policia e Tetovës me një apel për qytetarët pas zjarrit në ish-fabrikën e Makedonija Tabak, këto janë detajet

Nuk ka të lënduar nga zjarri që shpërtheu mëngjesin e sotëm në ish-fabrikën “Makedonija Tabak”, janë informacionet fillestare nga policia. – Në SPB Tetovë në ora 09.30 është raportuar se ka rënë zjarr në një depo për deponim të produkteve në fabrikën e Tetovës, që gjendet në mes të rrugëve […]

Subscribe US Now