Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Në selinë e partisë sot kryetari i PDSH-së pati një takim miqësor me ambasadorin Hungarez Laszlo Istvan Dux.

1 min read

Në këtë takim palët biseduan për tema që i përkasin mbështetjes së Hungarisë në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt NATO-s, BE-së, zgjedhjet e parakohshme dhe zhvillimit rajonal. Të dyja palët shprehën qëndrimet miqësore duke potencuar rëndësinë dhe mbështetjen e vazhdueshme drejt rrugës Euro-Atlantike si dhe kooperimin mes dy vendeve.