Në Shkup rrezik për jetë: E gjithë Maqedonia po ngulfatet

vull

Në Strumicë nga mbrëmë janë në fuqi rekomandimet dhe masat kundër ndotjes, për shkak se dy ditët e kaluara është tejkaluar pragu pragu i grimcave alarmuese PM 10 prej 200 mikrogramë për metër kub, transmeton KohaNews.

Ajri është gjithashtu i ndotur në Shkup. Përqendrimet e PM 10 grimcave prej rreth 400 mikrogram janë vërejtur gjatë natës. Në Qendrë natën në orën 22 përqendrimet ishin mbi 300 duke arritur 398 në orën 22 dhe 356 në orën 23. Pastaj ata fillojnë të bien, dhe 51 mikrogramë janë matur këtë mëngjes në orën 8:00./KohaNews

Leave a Reply

Next Post

Në Gjykatën Penale sot do të mbahen seanca të reja për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trajektorja” dhe “Tarifa”.

Seanca e kaluar për lëndën “Trajektorja” u anulua me kërkesë të avokatit e të akuzuarit Nikolla Gruevski i cili kërkoi që të përgatitet për këtë lëndë. “Në rastin “Trajektorja” përveç Nikolla Gruevskit akuzohen edhe Mile Janakiseski, Vlladimir Peshevski dhe Lupço Georgievski. Seancë e re gjyqësore do të zhvillohet edhe për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: