Në Shkup sanksionohen 166 shoferë, 61 për tejkalim të shpejtësisë

vull

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (20.07.) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik.
Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 166 gjoba, prej të cilave 61 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, 7 gjoba për shoferët e motoçikletave , 15 për drejtimin e automjetit pa patentë shofer.

Kontrollime e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Next Post

Vazhdon furnizimi i vazhdueshëm i policisë me pajisje

Në lidhje me realizimin e aktiviteteve strategjike për përmirësimin e kushteve materialo-teknike për punë të shërbimeve policore, Ministria e Punëve të Brendshme në mënyrë të vazhdueshme furnizohet me uniforma dhe pajisje tjera për nëpunësit policorë. Këto ditë, në magazinën e MPB-së kanë arritur 8.000 palë këpucë me shollë të hollë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: