Në “Tabanoc” pritet rreth 20 minuta

vull
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë mjediseve urbane është mesatar.Në kalimin kufitar Tabanoc shënohet frekuencë e shtuar, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është rreth 20 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Në rrugën rajonale Zhitoshe-Krivogashtani, nga 6 deri më 9 gusht, prej orës 09:00 deri në ora 15:00 do të ketë ndërprerje të trafikut për të gjitha llojet e automjeteve për shkak të punimeve në rrugë.

 

Next Post

Drejtori Bekim Memedi nxjerr 400 punëtorë për të pastruar rrugët e shtetit (Foto)

Vazhdojnë zhvillimet  e shumta të NP”Rrugët e Maqedonisë së Veriut “ndërsa kësaj rradhe është një tjetër aktivitet që ka të bëjë me pastrimin e rrugëve nga mbeturinat dhe jo vetëm. Drejtori i kësaj Ndërrmarjeje Bekim Memeti tha se në vijë të këtij aksioni janë plot 400 punëtorë që janë angazhuar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: