Në UEJL hapet ekspozitë me punimet një semestrale të studentëve të Arkitekturës dhe Dizajnit

vull
Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, sot (12 shkurt 2021), e shpalli të hapur Ekspozitën me punimet e studentëve të Arkitekturës dhe Dizajnit. Është hera e parë që në Maqedoninë e Veriut organizohet ekspozitë me punime të studentëve të këtij drejtimi që në semestrin e parë.
Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, u shpreh i entuziazmuar për suksesin e arritur të studentëve, të cilët janë gjenerata e parë e këtij drejtimi.
“Ju jeni të parët që shkelni shtegun e zhvillimit horizontal të Universitetit, që nënkupton zgjerimit drejt shkencave teknike. “, tha Rektori Bexheti.

Exhibition of one-semester works of the Architecture and Design students was opened at SEEU

The Faculty of Contemporary…

Posted by South East European University (SEEU) on Friday, February 12, 2021

Next Post

Grubi: Shpërndarja e nëpunësve administrativ përfundoi me sukses

Zëvendëskryeministri i parë dhje Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot ka deklaruar se ai është shumë i kënaqur nga suksesi i procesit të sistematizimit të nëpunësve administrativ. Grubi gjithashtu thotë se 100% e administratorëve kanë nënshkruar vendimet e tyre të reja dhe me këtë ata […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: