Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Nëndega e ASH-së në fshatin Gjorgjevisht të komunës së Vrapçishtit kalon në rradhët e Partisë Demokratike Shqiptare

1 min read

Politikat e dëmshme dhe koalicionet demotivuese sjellin njerëz të ri në PDSH. Me sa duket, njerëzit po e kuptojnë ku qëndron e keqja dhe definitivisht nuk duan të jenë pjesë e saj. Partia Demokratike Shqiptare është familje e madhe, dera e saj është e hapur gjithmonë dhe për të gjithë.

Fotografia e nëndegës në fjalë me kryetarin e PDSH-së z. Menduh Thaçi është realizuar sonte në takimin me banorët e fshatit Dobërdoll.