Nënkryetari i PDSH-së Azem Sadiku zyrtarisht rikandidon për Komunën e Studeniçanit

vull
Sonte, më 12 qershor, u mbajt Kuvendi i Degës Studeniçan ku u zgjodh kryetari i degës dhe anëtarësia e kryesisë së kësaj degës.

Për kryetar të degës së Karshiakës u zgjodh z. Nimetulla Demiri. Ndërsa, poashtu, në këtë kuvend komisioni kandidues vendosi që Azem Sadiku të rikandidojë për Komunën e Studeniçanit.

Ndërkaq, ngjarjen e ndoqi edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi duke iu adresuar simpatizantëve me një fjalim rasti.

“Unë do të jem në përkrahje të vazhdueshme të z. Azem Sadiku që jeta e banorëve të këtyre anëve të jetë më e mirë, më kualitative dhe më e zhvilluar në të gjitha aspektet.”, u shpreh kryetari i PDSH-së.

Next Post

Fatmir Dehari: Ju duam me punë, paraqet projektet në Kërçovë

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka theksuar se të gjitha punët infrastrukturore në pjesën e Kërçovës së vjetër, janë bërë sepse e qyetarët meritojnë. Ai ka shkruar në rrjetin social se qytetarët i do me punë. Postimi i z. Dehari në fb: Duke ju dëshiruar natë të mirë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: