Nënkryetari i PDSH-së kalon në ASH

vull

Nënkryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Frymëzim Dauti, njëherit ish kandidat i kësaj partie për komunën e Gostivarit ka kaluar në radhët e Aleancës për Shqiptarët edhe zyrtarisht.

Dauti morri pjesë edhe në Kuvendin e Degës së Gostivarit në të cilin ju dha drita jeshile Taravarit për mandatin e dytë.

Ndryshe, Frymëzim Dauti në një intervistë për News33, kishte lëshuar akuza të rënda të adresë të Thaçit duke thënë se ai nuk ka më vend dhe të njëjtin nuk ka kush ta pres, si në Gostivar, Tetovë, Strugë e gjetiu.

Next Post

Filloi paneli i Iniciativës qytetare “Gostivari që dua”, në sheshin e qytetit

Ka filluar para pak çastesh paneli i rganizuar nga Iniciativa qytetare “Gostivari që dua”, në sheshin e qytetit në Gostivar.  Përfaqësuesi i iniciativës, Lekë Dalipi dje përmes një konference për shtyp njoftoi që subjekteve politie garuese në zgjedhjet Lokale do tu ofrohet një program i përgatitur nga Iniciativa. “Iniciativa Qytetare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: