Nënshkruhet marrëveshja për financim të dy rrugëve në territorin e Komunës së Vrapçishtit

vull

Kryetari i Komunës z.Isen Shabani dhe zëvendës drejtori i Agjencionit për përkrahje të bujqësisë dhe zhvillimit rural z.Abdilselam Selami nëshkruan sot marrëveshjen për financimin e dy rrugëve, gjegjësisht rrugës që lidh fshatin Gradec me autostradën dhe rrugës që lidh fshatin Senakos me fshatin Negotinë.
Gjatë javëve në vazhdim do të fillohet me punimet.

Next Post

Diskutimi publik për ‘Shoqëri të hapur’, Elezi: Strategjia përshkruan karakteristikat dhe vlerat e vendit tonë

Në Gostivar sot është mbajtur diskutimi i nëntë me rradhë për prezantim të ‘Strategjisë nacionale për zhvillim të konceptit për një shoqëri të hapur dhe interkulturalizmi në Republikën e Maqedonisë së Veriut’, ku para të pranishmëve është drejtuar zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi, drejtori i Agjencisë për realizim të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: