Nënshkruhet Memorandum për investim në terminalin e gazit Alekxandroupolis

Kohanews Admin

Në Qeveri sot do të nënshkruhet Memorandum për realizimin e projektit Terminal të gazit natyror Alekxandroupolis, sigurim të kapaciteteve të gazit natyror dhe qendrës së gazit Alekxandroupolis, bëjnë të ditur nga shërbimet qeveritare.

Gjatë nënshkrimit do ketë fjalime kryeministri Zaev, zëvendëskryeministri Bytyqi, ministry Bekteshi dhe drejtori ekzekutiv i Kopeluzos grup, Hristos Kopeluzos dhe zëvendëspresidenti i Gastrade, Kostits Sifneos.

Të pranishëm do të jenë dhe Bajram Rexhepi drejtor ekzekutiv i Resurseve nacionale dhe Vasko Kovaçevski president dhe drejtor gjeneral i Elektranave.

Next Post

Shumica qeverisëse ofron zgjidhje për nënshtësinë

Shefi i grupit parlamentar të BDI-së Arbër Ademi sot ka mbajtur një konferencë për media ku ka sqaruar të gjitha çështjet të cilat lidhen me procesin e regjisrimit si dhe qëndrimin e shumicës parlamentare në vend. Pjesë nga fjalimi i tij: Që nga formimi i koalicionit të shumicës reformuese parlamentare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: