Nerezi bojkoton LSDM-në dhe BESËN

Koalicioni mes LSDM-së dhe BESËS nuk është pritur siç duhet tek shqiptarët. Siç duket edhe në Nerez të Shkupit qytetarët e kanë bojkotuar takimet e krerëve të BESËS ku kanë qenë edhe pjestarë të LSDM-së.

Në këtë takim shihet kreu i BESËS, Bilall Kasami, nënkryetari i BESËS, Kastriot Rexhepi ku siç shihet në fotografi janë shumë pak qytetarë thuajse vetëm anëtarët e asaj nëndege.

Ndryshe deri tani kemi koalicion mes LSDM-së një parti maqedonase me partinë shqiptare BESA, një koalicon mes ASH-së dhe AAA-së, BDI, PDSH dhe VMRO do të garojnë të vetme ndërsa RDK sonte publikisht anuluan pjesëmarrjen e tyre në garën e 12 Prillit.

Next Post

BDI: Realizojmë përcaktimet tona strategjike, anëtarësimi në NATO dhe në BE

Konferencë për shtyp e zëdhënësit të SHQZ të BDI-së, Bujar Osmani: BDI: Realizojmë përcaktimet tona strategjike, anëtarësimi në NATO dhe në BE Jeni prezent këtu edhe në ditën e diel, vazhdojmë me konferencat për shtyp të BDI-së për të biseduar ose për të prezantuar përcaktimet tona programore gjithnjë në kontekst të politikave të cilët i kemi realizuar në mandatin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: