Nga burgu në Shtip ai mori një kredi me të dhëna të një personi tjetër

vull

Ndërsa ishte në burg, një burrë nga Ohri arriti të mashtrojë një person tjetër përmes një profili të rremë në Facebook dhe të marrë një kredi të shpejtë me të dhënat e dikujt tjetër.

“Në periudhën Shkurt-Prill të këtij viti, kur ai po vuante dënimin me burg në Institucionin Penal-Korrektues ‘Burgu’ – Shtip, me qëllim për të përfituar përfitim të paligjshëm pasuror, përmes një profili të rremë në Facebook, ai kontaktoi me G.P. nga Ohri dhe e mashtroi atë, e bindi atë të sigurojë të dhëna personale dhe dokumente të vlefshme nga një palë e tretë, të cilat më vonë ai i keqpërdori për të marrë një hua nga një kompani financiare që merret me lëshimin e kredive të shpejta “, tha SIA Ohër.

Kallëzimet penale janë ngritur kundër NS (52) nga Ohri, për shkak të ekzistencës së bazave për dyshime për kryerjen e veprave penale të mashtrimit dhe keqpërdorimit të të dhënave personale.

 

Next Post

Shënohet 109 vjetori i Kuvendit të Junikut

Sot në shënimin e Kuvendit të Junikut morën pjesë zëvendësministri Sejnur Veshall dhe këshilltari i Ministrit, Onur Canhas. 109 vjet më parë, Hasan Prishtina së bashku me Bajram Currin, Isa Boletinin dhe 250 delegatë vendosën të vazhdohej kryengritja dhe e miratuan programin politik me kërkesa për autonominë e Shqipërisë. Ata […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: