Nga dita e sotme nxënësit në pushim

vull

Filloristët dhe nxënësit e shkollave të mesme prej sot janë në pushim dimëror i cili do të zgjasë deri më 20 janar. Më pas nxënësit do ta vazhdojnë mësimin në gjysmë-vjetorin e vitit shkollor 2020/2021- në bankat shkollore ose online.

Gjatë këtij viti gjysmë-vjetori i parë ka zgjatur më shkurt, vetëm 3 muaj. Ka filluar më 1 tetor duke u shkurtuar kështu ditët e mësinit nga 180 në 159.

Next Post

Gjatë natës disa dridhje në Petrinje

Tërmetet vazhdojnë në Kroaci. Natën e kaluar, zona më e gjerë e Petrinja u godit nga të paktën katër tërmete të reja, më i forti prej të cilëve ishte 3.8 i shkallës Rihter, shkruan Indeksi. Një tërmet me madhësi 3.8 të shkallës Rihter goditi në 4:36 të mëngjesit, një tërmet me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: