Nga e hëna Tetova me transport urban, 8 vite pritje për t’i blerë, 8 muaj për t’i lëshuar në qarkullim

vull

Një biletë do të kushtojë 20 denarë, ndërsa mujorja 900 denarë. Bileta vjetore do të jetë 9000 denarë. Për studentët dhe administratorët 600 denarë bileta mujore dhe 6000 denarë vjetorja. Për administratën komunale 450 denarë mujorja dhe 4500 denar vjetorja. Për pensionistët mbi 62-vjeç dhe personat me pengesa në lëvizje 350 denarë mujorja dhe 3500 vjetorja, kurse me mbi 80% invaliditet do të jetë falas.

Next Post

Vdiq politologu Ramush Tahiri

Ka vdekur politologu Ramush Tahiri, kështu ka njoftuar ish-deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Rasim Selmanaj. “Qenka ndarë nga jeta analisti e politologu kosovar, Ramush Tahiri. Shpirti i mikut tonë u preht në paqe!”, ka shkruar Selmanaj në “Facebook”. Tahiri kishte qenë këshilltar i presidentes, Atifete Jahjaga si dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: