Nga mesnata çmime të reja të karburanteve në Maqedoni

vull

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 nuk ndryshojnë, ndërsa  çmimi me pakicë i benzinës EURODIESEL (DE V) rritet për 4,00 den/litër, dhe çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL) 1) rritet për. 2,50 denarë / litër.

Çmimi me pakicë i mazutit M-1 NS rritet për 1,238 denarë / kg dhe tani do të arrijë në 53,592 denarë / kg.

Nga data 24.3.2022 nga ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Motor benzin EUROSUPER BS – 95 79.00 (dena/litër)

Motor benzin EUROSUPER BS – 98 81.00 (dena/litër)

Karburanti dizel EURODIESEL BS (DE V) 81.00 (den/litër)

Vaj për djegie Extra light 1 (EL-1) 78.00 (den/litër)

Naftë M-1 NS 53,592 (denarë / kg)

Next Post

45 sanksione për parakalime të paligjshme në territorin e SPB Tetovë

Sot (23.03.2022) në periudhën nga ora 10.00 deri në ora 15.00 është zhvilluar kontrolli i përforcuar aksionar për sanksionimin e automjeteve që bëjnë parakalime të kundërligjshme në territorin e SPB Tetovë, ku janë sanksionuar 45 vozitës. Për të gjithë shkelësit janë përgatitur parashtresat e duhura dhe do të përballen me gjobat […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: