Nga mesnata do të ketë ulje të çmimeve të benzinës dhe të naftës

vull

Komisioni Rregullativ i Shërbimeve të Energjisë dhe Ujit (KER) sot mban seancë në të cilën duhet të llogariten normat e reja të ndryshuara të akcizës dhe TVSH-së dhe të merret vendim për uljen e çmimit të karburanteve.

Çmimet e reja do të vlejnë nga mesnata.

Pas mesnatës, çmimi i Eurosuper BS-95 prite të jetë 86,5 denarë për litër, çmimi i Eurosuper BS-98 pritet të jetë 85,5 denarë për litër, ndërsa një litër dizel prite të shitet për 88 denarë.

“Komisioni Rregullator për Energji sonte ka vendosur që në bazë të përllogaritjeve të reja, benzina të ulet për 6,5 denarë, ndërsa nafta për 9 denarë. Ky vendim hyn në fuqi të dielën në ora 00.01”, tha Marko Bislimoski, kryetar i KRRE

Next Post

Lufta dhe kriza e energjisë kontribuojnë në shitjet rekord të Tesla-s të automjeteve elektrike

Tesla regjistroi shitje rekord gjatë pandemisë KOVID-19, dhe lufta në Ukrainë dhe rritja e çmimeve të naftës duket se po e vazhdojnë këtë prirje. Çmimet e karburantit në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën janë rritur në mënyrë të vazhdueshme paralelisht me përparimin e pushtimit rus të Ukrainës, dhe […]

Subscribe US Now