Nga nesër do të shfuqizohet transporti publik falas në Shkup

vull

Nga nesër nuk do të ketë transport publik falas. Masat dhe rekomandimet për ndotjen e ajrit hiqen sepse grimcat e dëmshme në ajër kanë rënë nën 100 mikrogramë për metër kub.

Kështu u bë e ditur në konferencën e sotme me kryetaren e qytetit të Shkupit, Danela Arsovska.

Ndërmarrja për transport publik – Shkup dy ditë më parë njoftoi se për shkak të ajrit të ndotur në kryeqytet transporti publik është falas për të gjithë qytetarët. Gjithashtu JSP ka thënë se masa do të jetë e vlefshme deri në rekomandimet e ardhshme.

Next Post

Rashkovski do të dalë në gjyq për blerje softuerësh dhe pastrim parash, Gjykata Penale mbështet aktakuzën

Gjykata penale e miratoi plotësisht aktakuzën e ngritur kundër Dragi Rashkovskit dhe gjashtë personave të tjerë, lidhur me prokurimin e paligjshëm të softuerit dhe pastrimin e parave.   Në deklaratë thuhet se aktakuza kundër shtatë personave lidhur me prokurimin e paligjshëm të softuerit dhe pastrimin e parave e ngritur nga […]

Subscribe US Now