Nga nesër, objektet e hotelierisë do të mbyllen, dhe orari i kufizimit të lëvizjes fillon nga ora 20:00?

vull

Qeveria pritet të miratojë masa të reja sot për të parandaluar përhapjen e koronavirusit pasi një rekomandim i tillë doli në mëngjes nga takimi i Selisë së Përgjithshme të Koordinimit, “360 Gradë” ka mësuar.

 

Sipas informacionit të tyre, nga nesër deri në 14 ditët e ardhshme, objektet e hotelierisë do të mbyllen. Gjithashtu, fillimi i  kufizimit zhvendoset dy orë më herët, kështu që në vend të orës 22.00, ai do të fillojë në orën 20.00 dhe do të zgjasë deri në orën 5.00 të mëngjesit.

 

 

Gjatë ditës, Qeveria pritet të mbajë një seancë dhe të zyrtarizojë vendimet.

 

Next Post

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi uron Vjosa Osmanin

“Përgëzoj Kuvendin dhe popullin e Kosovës në zgjedhjen e znj. Vjosa Osmani Presidente me ç’rast edhe rrumbullaksimin e formimit të institucioneve shtetërore. Nuk dyshoj që znj. Vjosa Osmani do të angazhohet në ruajtjen e vlerave demokratike, sovranitetin dhe mbrojtjen e Kushtetutës së Republikës. Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare uroj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: