Nga shoqata “Llojani në Diaporë” me seli në Zvicërr arriti një donacioni humanitar për SH.F. “Rilindja” Llojan.

vull
Nga drejtori i SH.F. Rilindja Llojan ztr. Idriz Sulejmani u shpreh se jemi teper mirënjohës për këtë kontribut fisnik i cili dukshem do ta lehtesojë procesin mësimorë për nxënësit e kësaj shkolle, falemiderit shoqates dhe gjithë atyre qe kontribuan per arritjen e këtij donacioni.
Nja faleminderim i veçantë shkon per të gjithë vëllezërit tanë që punojnë nëpër institucione shtetrore të cilët u angazhuan për ta mundesuar arritjen e këtij donacioni.
Faleminderojmë përzemersishtë Gjermanin zotri Wolfgang Bachl që me kënaqsi ju bashkua donacionit me një kontribut prej 1000€ për shërbime transporti.
Nga shoqata “Llojani në Diasporë” me seli në Zvicërr dhe shoqata “Llojani dhe Diapora” me seli në Llojan shprehen kënaqësin që po ndihmojnë këtë shkollë e cila nxorri shumë gjenerata të sukseshme të cilët i shërbyen vendit dhe kombit shqiptarë.
Ky inventarë është për juve nxënës të dashur, vazhdoni të mësoni se mësimi është dritë për jetë.
Me respekt të veçantë nga
shoqata “Llojani në Diasporë”.

Next Post

Grubi merr pjesë në vendosjen e udhërrëfyesve të rinj në tre gjuhë

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot në ora 14:00 do të marrë pjesë në vendosjen e udhërrëfyesve të rinj në tre gjuhë, maqedonisht, shqip dhe anglisht përgjatë korridorit 8 nga ana e NP “Rrugët e Maqedonisë” dhe Ndërmarrja Publike për Rrugë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: