Nga sot, kafenetë dhe restorantet do të jenë të hapura deri në orën 23:00

vull

Nga sot, objektet e hotelierisë do të punojnë me kohë të pjesshme.

Në seancën e djeshme të 13-të, Qeveria shqyrtoi dhe pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundjet Infektive për të kufizuar orët e punës në të gjitha objektet hotelierike, përveç atyre që bëjnë dorëzimin, si dhe për të kufizuar kapacitetin e udhëtarëve në automjete në transportin publik në 50% nga numri i përgjithshëm i udhëtarëve të paraparë në një automjet.
Qeveria e pranoi edhe rekomandimin që administrata shtetërore dhe publike, komunat dhe gjykatat, në përputhje të parimit të punës dhe procesit të punës,  organizimi i punës të zhvillohet në ndërrime ose on-line, nga shtëpia, ose në mënyrë të reduktuar në sistemin e rotacioneve në varësi të karakteristikave të procesit të punës të institucioneve.

Next Post

Carovska në Koçan: Me sukses po funksionon mësimi online

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska dhe Kryetari i Komunës Nikollço Iliev sot vizituan disa shkolla në Kocan dhe realizuan  takim pune me drejtorët e institucioneve arsimore në qytet. Ministrja Carovska theksoi se Komuna e Koçanit për një periudhë jashtëzakonisht të shkurtër  arriti të përshatë  mësimin në kushtet të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: