Nga sot vaksinimi edhe nëpër shtëpi

vull

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se nga sot qytetarët të cilët për arsye shëndetësore nuk janë në gjendje të vijnë dhe të marrin vaksinën kundër KOVID në pikën e vaksinimit, mund të caktojnë termin për vaksinim në kushte shtëpie.

Caktimi i terminit bëhet përmes paraqitjes së drejtpërdrejtë në qendrat shëndetësore, ndërsa mund ta bëjnë edhe direkt duke u regjistruar në pikat e vaksinimit.

Next Post

NUREDINI: Liqeni i Ohrit ruan statusin e tij të UNESCO-s, është koha që të gjithë ne të kryejmë detyrimin tonë dhe të zbatojmë rekomandimet

Në fjalimin e tij në sesionin e sotëm drejtuar Komitetit të UNESCO-s, Ministri Nuredini duke falënderuar për mbështetjen deklaroi:“Falenderoj Komitetin e UNESCO-s i cili njohu përpjekjet tona dhe miratoi amendamentin e propozuar i cili miraton një periudhë shtesë për përfundimin e punës së filluar dhe zbatimin e plotë të rekomandimeve të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: