Nikollovski në një takim partie: LSDM është dhe do të jetë e para në ndryshimet

vull

Zëvendës Kryeministri për Luftën kundër Korrupsionit, Ljupço Nikollovski, shkroi në mediat sociale pas një pauze tre-ditore në të cilën ai mungonte në paraqitjet publike. Ai njoftoi se kishte një takim pune me partinë Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të LSDM.

“Gjithçka është gati për zgjedhjet e para të drejtpërdrejta brenda partisë, të cilat më 21 mars, janë organizuar nga LSDM. Në 80 komuna në të gjithë vendin, në secilën organizatë komunale të LSDM-së, qendrat e votimit do të hapen të Dielën. “Duke respektuar të gjitha protokollet shëndetësore, Social Demokratët Maqedonas po zgjedhin një President,” shkroi Nikollovski në Facebook, duke shtuar se ishte koha për politika të reja dhe një hap të ri drejt një demokracie të brendshme edhe më të madhe.

“LSDM është dhe do të jetë i pari në ndryshimet!” – përfundon Nikollovski.

Next Post

PSE ME KËNAQËSI VENDOSA TË KANDIDOJ NË QARKUN FIER!

Nga Shpëtim AXHAMI – Kryetar i PLL të Shqipërisë Në respekt të qytetarëve, banorë të Qarkut Fier, duke qenë i bindur se RADHITJEN E BËN QYTETARI E JO KRYETARI. -Karrierën dhe punën time, të moshës me të bukur prej 30 vitesh e kam të lidhur me qytetin e Lushnjes, duke […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: