Nisma: Rruga e drejtë për Malishevën është rruga që zgjedh FATMIR LIMAJ dhe vetem FATMIR LIMAJ

vull
Ekipa fituese e NISMËS në Malishevë
Sot kryesia e degës së NISMËS në Malishevë ka mbajtur takim me kryetaret e nëndegëve, në një frymë bashkpunimi dhe atmosferë pune të gjithë njëzëri deklaruan me përkushtim që NISMA do të dal fitimtare në Malishevë si dhe në mbështetje të fuqishme për figuren kryesore të komunës sonë z.Fatmir Limaj.
Kjo ekipë bashkë me shumë aktivistë të tjerë ka korrur fitore të jashtëzakonshme në shtatë palë zgjedhjet e kaluara, edhe në këto zgjedhje të gjithë ata qe po kërkojnë përgjigjie do ta marrin përgjigjien e merituar për herën e tetë.
Ne edhe këtë herë nuk do të merremi me deklarata koti qe prodhojnë vetëm urrejtje, ne jemi të perkushtuar dhe rezultati do të tregojë në fundë se kush është në rrugen e drejtë.
Rruga e drejtë për Malishevën është rruga që zgjedh FATMIR LIMAJ dhe vetem FATMIR LIMAJ
Next Post

Zyrtare: Mirësevjen Taulan Seferi në KF TIRANA

Mirësevjen Taulan Sulejmanov (Taulant Seferi)! Klubi I Futbollit Tirana njofton afrimin e parë të merkatos së Janarit. KF Tirana njofton arritjen e marrëveshjes me klubin e madh europian Young Boys për huazimin e sulmuesit Taulan Seferi.  Pas bisedimeve te orëve të vona mes dy presidencave u arrit bashkëpunimi për të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: