Një burrë 36 vjeçar nga Tetova arrestohet nga policia

vull

Oficerët e policisë nga Sektori i Tetovës për Punë të Brendshme, sot në orën 14 në Tetovë, arrestuan A.B. (36) nga fshati Prsovce.

Personi u ndalua në bazë të një urdhri gjykate për vuajtjen e një dënimi me burg, sipas Ministrisë së Brendshme.

Deklarata shton se personi do të dërgohet në  Burgun e Tetovës për të vuajtur dënimin e tij.

Next Post

Për 10 ditë me rradhë do bëhet shënimi i sinjalistikës, komuna e Tetovës me njoftim të rëndësishëm

Duke filluar nga sot për dhjetë ditë me rradhë në bulevardin e Ilindenit në Tetovë do të bëhet shënimi i sinjalistikës dhe për këtë komuna e Tetovës lëshon një njoftim të rëndësishëm për qytetarët dhe pronarët e objekteve afariste. Njoftimi: Të nderuar qytetarë! Me qëllim fillimin e funksionimit normal të […]

Subscribe US Now