Një fëmijë vdiq, dhe një person po lufton për jetën e tij pas zjarrit që kaploi një ndërtesë në Gostivar

vull

Një fëmijë vdiq dhe një grua ishte në një gjendje të rrezikshme për jetën dhe u transferua në spitalin e Gostivarit pas zjarrit që shpërtheu në një ndërtesë banimi në Gostivar.

Zjarrfikësit kanë hequr trupin e pajetë të një fëmije dhe një gruaje 35-vjeçare të cilët së shpejti u dërguan me ambulancë në spitalin e përgjithshëm të qytetit. Fëmija u shpall i vdekur në departamentin e urgjencës së spitalit.

Sipas dëshmitarëve okularë dhe qiramarrësve, zjarri shpërtheu këtë mëngjes para orës 8, pas së cilës tymi u përhap dhe qiramarrësit e ndërtesës në rrugën “Kej Vardar” filluan të evakuohen.

Zjarrfikësi në detyrë Izet Izeti tha se menjëherë pas raportimit të zjarrit, ata dolën  me dy automjete dhe lokalizuan zjarrin për gjysmë ore. Informacioni fillestar është se zjarri shpërtheu në një nga dhomat e banesës ku jetonte një familje e madhe.

Sipas qiramarrësve, ndërhyrja e shpejtë parandaloi përhapjen e zjarrit dhe më shumë dëme.

Next Post

Ka ndërruar jetë Sabit Kurteshi, një jetë kushtuar arsimit kumanovar

Në moshë 63 vjeçare ka ndërruar jetë Sabit Kurteshi, pedagog në gjimnazin “Sami Frashëri” në Kumanovës. Kurteshi ishte njeri arsimdashës, që tërë jetën ia kushtoi ngritjes së gjeneratave të reja të arsimuara. Ai ka ndërruar jetë në spitalin e Kumanovës, ku ka qenë i shtrirë ditët e fundit.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: