Një humbje e madhe për UNT-në: Prehu në paqe kolege Valdete Hamiti!

vull

Me pikëllim ju informojmë se mes viktimave të aksidentit tragjik në autostradën Shkup-Tetovë është edhe kolegia jonë MSc Valdete Hamiti, asistente në Fakultetin e Shkencave Teknike.

Kolegët, por sidomos studentët humbën një profesoreshë të shkëlqyer, universiteti një kuadër tepër të çmuar.

Prehu në paqe kolege Valdete Hamiti!

Next Post

Kryeministri Zaev në Mbledhjen komemorative: Ju siguroj se do të bëjmë gjithçka për të ndriçuar shkaqet e aksidentit tragjik

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev i shoqëruar nga zëvendëskryetarët e Qeverisë, Spasovski dhe Osmani dhe ministrat Filipçe dhe Fazliu, sot ishin të pranishëm në Mbledhjen komemorative të organizuar nga Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në shenjë dhe nder të qytetarëve të vdekur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: